Gulve

Epoxy industrigulv

Epoxy industrigulv – modstandsdygtigt og med lang levetid

Epoxy er et materiale, som gennem det sidste årti har vokset i popularitet og er blevet brugt til et væld af forskellige løsninger i både det private hjem og ude hos virksomheder. Kompositmaterialet har nemlig nogle helt unikke egenskaber, som gør det aktuelt i mange henseender – særligt hvis man har en industrivirksomhed.

Leder du efter et epoxy industrigulv, er du kommet det rette sted hen. Vi samarbejder med en række specialister i netop epoxygulve, og de står klar til at vejlede dig til den bedste løsning for din virksomhed. 

Hvad er et epoxygulv?

Epoxy et kompositmateriale, som består af harpiks og en accelerator. Når disse materialer mikses, får man den klassiske epoxy i en flydende form, som herefter har behov for tid til at hærde, så der dannes et solidt gulv. At lægge et epoxy industrigulv er en proces, som kræver flere trin, hvis arbejdet skal udføres ordentligt, og da den våde epoxy er allergifremkaldende, bør man altid få hjælp af professionelle til at lægge det. 

Når processen er udført korrekt, og det har fået lov at hærde i den anbefalede tid, vil man have den velkendte overflade, som så kan holde til alle de væsker og maskiner, man måtte benytte sig af i den pågældende industri. 

Hvorfor er epoxy ideelt til industrien?

Epoxy er et meget specielt materiale, som kan bruges til mange ting. Men det har nogle særlige fordele i forhold til holdbarhed og modstandsdygtighed, som passer perfekt ind i industrivirksomheden, der har brug for et gulv, som kan holde til både slag og spild af kraftige væsker. I industrien vil man have tunge maskiner, køretøjer og generelt en tung trafik, som uden tvivl vil sætte sine spor på gulvet – men det kan et epoxy industrigulv sagtens klare.

Medarbejdernes sikkerhed er også en væsentlig faktor at have for øje, når man skal vælge gulv til sin industrivirksomhed. Et epoxy industrigulv er skridsikkert, selvom den blanke overflade kan synes glat ved første øjekast. Den blanke overflade gør også, at det tilmed er nemt at rengøre, hvis man skulle spilde olier eller andre klistrende væsker, hvilket ikke er usandsynligt. 

Overfladen er altså ikke bare modstandsdygtig over for væsker – den er decideret afvisende over for eksempelvis olie. Når du har rengjort overfladen én gang, skal du ikke være bekymret for, at der er trængt noget ned i gulvet, som påvirker gulvet til fremtiden.

Få hjælp af en fagmand nær dig

Epoxy er et materiale, som har nogle stærke fordele, men det skal behandles med forsigtighed i hærdningsfasen. Derfor anbefaler vi altid at benytte professionelle specialister, der har gjort det mange gange før. Her på siden finder du specialister i netop epoxy industrigulv, og hvis du benytter dig af en af vores partnere, kan du være sikker på at få en gennemsigtig proces og et godt slutprodukt. Alle vores tilknyttede fagmænd er nemlig en del af vores forsikringsordning, hvilket er din garanti for veludført arbejde. 

Under ”Find Entreprenør” i topmenuen kan du finde en specialist i epoxy industrigulv nær dig. Det er dig frit for, om du ønsker at benytte en lokal entreprenør eller en, der holder til længere væk, men det kan gøre samarbejdet nemmere med korte køredistancer. Alle vores tilknyttede fagmænd vil forventningsafstemme og rådgive efter bedste evne, så du ikke blot står tilbage med en god følelse, men også har den undervejs i projektet. 

Vi ved, at det er en stor beslutning for mange at få lavet et epoxy industrigulv til en hel industrivirksomhed, og derfor er vi og vores entreprenører altid klar til at besvare dine spørgsmål.  

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.