Gulve

Epoxygulv til værksted

Epoxygulv til dit værksted – resistent og holdbart

I et værksted er der ofte tung trafik og sporadisk spild af olie, og derfor har man brug for et gulv, der kan holde til lidt af hvert. Med et epoxygulv til værksted får man et gulv, som har mange gode egenskaber, der matcher de krav, som et værksted sætter. 

Hos Erhvervsgulve.dk kan du finde en samarbejdspartner, der kan lægge et epoxygulv i dit værksted. Vi samarbejder med lokale entreprenører rundt omkring i hele landet, og derfor kan du med stor sandsynlighed finde en nær dig, der kan hjælpe med at få dit projekt i mål. 

Hvorfor skal man vælge et epoxygulv til værkstedet?

Epoxy er et kompositmateriale, som i flydende form anlægges, hvorefter det hærdes og bliver til den masse, man kender som et epoxygulv. Selve anlæggelsen er en proces, som man bør overlade til autoriserede, da massen i flydende form kan være farlig ved kontakt med huden. Når massen er hærdet og klar til brug, har man et holdbart og slidstærkt gulv, der passer perfekt som værkstedsgulv.

 

Først og fremmest er et epoxygulv utroligt modstandsdygtigt over for slag og slid, som det måtte få i løbet af en travl dag med tunge køretøjer og masser af trafik. På de fleste andre gulve vil det sætte sine spor, men det gør det ikke på et epoxygulv til værksted. Derudover er epoxy i hærdet form også komplet afvisende over for stærke væsker som benzin og olie, så du undgår, at der trænger noget ned i gulvet eller ødelægger det. Du skal blot sørge for at rengøre det behørigt, og så vil gulvet fremstå så godt som nyt.

Epoxygulv til værksted – tænk på medarbejdernes sikkerhed

Epoxy er et meget specielt materiale, som kan bruges til mange ting. Men det har nogle særlige fordele i forhold til holdbarhed og modstandsdygtighed, som passer perfekt ind i industrivirksomheden, der har brug for et gulv, som kan holde til både slag og spild af kraftige væsker. I industrien vil man have tunge maskiner, køretøjer og generelt en tung trafik, som uden tvivl vil sætte sine spor på gulvet – men det kan et epoxy industrigulv sagtens klare.

Medarbejdernes sikkerhed er også en væsentlig faktor at have for øje, når man skal vælge gulv til sin industrivirksomhed. Et epoxy industrigulv er skridsikkert, selvom den blanke overflade kan synes glat ved første øjekast. Den blanke overflade gør også, at det tilmed er nemt at rengøre, hvis man skulle spilde olier eller andre klistrende væsker, hvilket ikke er usandsynligt. 

Overfladen er altså ikke bare modstandsdygtig over for væsker – den er decideret afvisende over for eksempelvis olie. Når du har rengjort overfladen én gang, skal du ikke være bekymret for, at der er trængt noget ned i gulvet, som påvirker gulvet til fremtiden.

Find en autoriseret partner hos Erhvervsgulve.dk

Erhvervsgulve.dk er en sammenslutning af dygtige lokale entreprenører fordelt over hele landet. Vi ønsker at gøre det muligt for erhvervskunder at få en ordentlig proces og kontinuerlig høj kvalitet uanset lokation, og derfor er alle vores partnere med i vores forsikringsordning, der er din garanti for godt arbejde. Du bør altid benytte en professionel samarbejdspartner til at lægge dit epoxygulv til værksted, da materialet som nævnt er giftigt i flydende form.

Her på siden kan du finde en entreprenør nær dig. Klik blot på ”Find Entreprenør” oppe i toppen og vælg den, du ønsker. Det er ganske uforpligtende at tage kontakt og få et tilbud på arbejdet. Under forløbet kan du regne med at blive rådgivet på bedste vis og blive oplyst omkring status på arbejdet løbende. Vi ønsker nemlig ikke blot at arbejdet skal være godt udført – du skal have en god ro i maven igennem hele processen. Vi ved, at et epoxygulv til værksted er en stor investering for mange, og derfor er du med på sidelinjen gennem hele processen, hvis du ønsker det.

Tøv derfor heller ikke med at stille spørgsmål, hvis du kommer på noget undervejs. Vores partnere er der for dig. Vi ønsker dig held og lykke med at få anlagt et nyt epoxygulv til værksted. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.