Solafskærmning

Markiser til butik

Få den rette markise til din butik

De fleste butikker i bymiljøet har en form for markise på deres bygning – og det er der nemlig mange gode grunde til. Markiser hjælper ikke blot med at holde solen ude og derved butikken nedkølet, men den er i høj grad også med til at definere dit brand med matchende farver, mønstre og logoer.

Hos Erhvervsgulve.dk har du mulighed for at finde en lokal samarbejdspartner, som kan give et tilbud på markiser til butik og installere dem for dig. Der findes forskellige løsninger, og du kan være med til at definere, hvordan de skal se ud og fungere, så det matcher din butik og dit ønskede niveau af kontrol.

Hold butikken nedkølet om sommeren med markise til butik

Sol og sommer får folk ud på gaderne, og det kommer dig som butiksejer til gode – og derfor skal du skabe de bedste rammer for, at folk har lyst til at gå ind i din butik og opholde sig i den. Med 25 grader og høj sol har de fleste brug for et lille pusterum, og her er der ingen, der har lyst til at være i en lummer butik. Med en markise til butik kan du på simpel vis holde solen ude og undgå en sveden lugt. Men det er ikke kun dine kunder, du skal tænke på. Dine ansatte arbejder også bedst under kølige forhold. 

Men en markise til butik handler dog ikke kun om solens stråler. Det handler også om, at du med dette tiltag kan brande dig med logo og farver, der matcher din butiks identitet. Udover at du kan få dit eget logo på markisen, kan du også vælge farver og mønstre, som passer ind med det, du ønsker at brande dig som. Alt dette afklares i den indledende snak med vores lokale entreprenør, så du står med et slutprodukt, der visuelt er helt på linje med den indvendige butik.

Egnet til cafeer og restauranter

Har du mulighed for at sætte caféborde op uden for din restaurant eller cafe? Så får du behov for en markise, som kan give skygge til dem, der gerne vil sidde udenfor uden at sidde i bagende sol. Nogle vil naturligvis gerne sidde i solen, og derfor er det også muligt at få en justerbar markise, så du kan tilpasse markisen til din café efter behov. 

En markise til butik kommer i både fuldautomatiske og manuelle udgaver. Under samtalen med vores lokale entreprenør kan du blive klogere på, hvad der passer til din butik og dine behov. 

Landsdækkende kvalitet

Hos Erhvervsgulve.dk er vores mål at tilbyde en høj kvalitet til alle afkroge af landet. Derfor har vi samarbejdspartnere forankret i langt de fleste kommuner, som kan varetage din opgave. 

Men vi ønsker ikke blot at levere et godt produkt. Vi ønsker også at gøre processen og tilbudsfasen så gennemskuelig og gennemsigtig som muligt, så du aldrig er i tvivl om, hvor du står med din investering. Vi holder dig opdateret undervejs, hvis det er et længerevarende projekt, og du skal altid være velkommen til at stille spørgsmål, hvis du har tvivl. Find en lokal entreprenør under fanen ”Find Entreprenør”, og få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi ønsker dig al held og lykke med dit projekt. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.