Solafskærmning

Markiser til restaurant

Få den rette markise til din restaurant eller café

Markiser til restaurant er en essentiel del af at køre et spisested med mulighed for at sidde udendørs. Det er nemlig ikke alle, der ønsker at nyde sin mad i direkte sol. Udover at forbedre kundeoplevelsen kan du med markiser også forhindre, at solen skinner direkte ind igennem ruden og varmer dine restaurantlokaler op.  

Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med adskillige eksperter inden for markiseopsætning. Ikke alene vil I sammen finde den rette markise til din restaurant, men entreprenøren vil også installere den for dig, så du ikke skal røre en finger. Læs nærmere her på siden for at blive klogere på, hvad det vil sige at bestille markiser til restaurant gennem Erhvervsgulve.dk.

 

Lad valget om sol være op til dine gæster

Når sommeren banker på døren, kommer folk ud af døren – og det kan være til stor gavn for din forretning. Men der er ofte stor konkurrence om de sultne gæster, og derfor skal du tilbyde dem muligheden for at sidde i både sol og skygge. Nogle foretrækker solen, andre foretrækker skyggen. Uanset præference skal der være en siddeplads til dem, hvis du vil have, at de skal vælge dig. 

Markiser til restaurant er den mest praktiske form for solafskærmning, fordi markisen hænger fast på bygningen, og du undgår derved at bruge vigtige kvadratmeter på kluntede parasolfødder og lignende. Denne ekstra plads kan betyde plads til et bord eller to mere og ultimativt større indtjeningsmuligheder, fordi plads er så afgørende for enhver restaurant. 

 

Få markiser til restaurant i dit design

Det er vigtigt for en enhver forretning, at udsmykning og indretningselementer er i stil med det brand, man forsøger at bygge. Dette er ikke anderledes for cafeer og restauranter, der skal have opsat en markise til at beskytte mod solen. Derfor kan du naturligvis regne med at blive tilbudt et stort udvalg af forskellige designløsninger, når du tager en snak med vores samarbejdspartnere om markiser til restaurant. 

Ikke alene kan du vælge farver og mønstre efter behov, men du har sågar også muligheden for at få dit helt eget logo på. I sidste ende er markisen noget af det første, som man som gæst ser, og derfor skal det være genkendeligt. Med logo og eventuelt navn på er man ikke i tvivl om, hvad man går ind til, og du kan lave lidt gratis reklame for dig selv i bybilledet. 

 

Elektriske markiser til restaurant

Der findes som udgangspunkt tre forskellige typer af markiser. Der er den stationære, som altid er ude uanset vind og vejr, og som man ikke kan rulle ind. Der er den manuelt styrede markise, som man med håndkraft kan rulle ind og ud efter behov. Og så er der den elektriske markise, som man kan rulle ind og ud med blot et klik på en knap. 

De tre ovenstående typer af markiser til restaurant står i kronologisk orden efter pris. Som udgangspunkt er den stationære markise den billigste, og den elektriske den dyreste, men det kan variere alt efter tilvalg af design og materialer. Under samtalen med vores lokalt forankrede entreprenør vil det blive afdækket, hvilken markise du har behov for. 

 

Vandafvisende markiser til cafe og restaurant

De fleste markiser til cafe og restaurant er som udgangspunkt vandafvisende, men det er vigtigt under den indledende samtale at gøre opmærksom på, at man ønsker at benytte markiser i regnvejret. Nogle markiser til restaurant er nemlig mere holdbare i regnen end andre, og her kan vores ekspert komme med vejledning i forhold til, hvad du skal gå efter i netop denne situation. 

På den måde får du en løsning med lang levetid, som holder mange år frem. Du vil også få rådgivning omkring generelt vedligehold, så du selv kan gøre dit bedste for at holde markisen i topform længst tid muligt. Gennem fornuftig pleje og vedligehold kan man faktisk forhindre de fleste problemer i at vokse eller helt blive til problemer i første omgang.  

 
 

Hold dine restaurantlokaler kølige med markiser

Det er ikke kun udendørs, at det er en fordel med markiser til restauranter. Det har nogle store fordele for dine indendørs lokaler, hvis du vælger at installere markiser til dine udendørsområder. Det kan ligefrem være en stor fordel at installere markiser til områder uden udendørs betjening, da den indvendige effekt kan have stor indflydelse på oplevelsen hos gæsterne. 

Markiser er nemlig i høj grad med til at holde solen ude og derved lokalerne nedkølede. Hvis du tænker, at du i dette tilfælde bare kan installere persienner eller gardiner, så overvej grundigt, hvad det gør for oplevelsen af din restaurant. Lokalerne vil hurtigt blive opfattet som lukkede og meget lidt charmerende for de allerede spisende gæster. 

Det er dog ikke kun gæsterne, som har fordel af nedkølede lokaler. Der bliver hurtigt meget varmt i en restaurant med mange mennesker og servicefolk, som går frem og tilbage mellem bordene. Du kan med markiser til restaurant give dine ansatte de bedste betingelser for at arbejde indendørs, da den direkte sol ikke varmer dem unødvendigt op. 

 

Din proces hos Erhvervsgulve.dk

Erhvervsgulve.dk er en sammenslutning af et væld af professionelle og særligt udvalgte entreprenører fra hele landet. Derfor er det ikke Erhvervsgulve.dk, som du har direkte kontakt med, når du vælger en partner fra vores side. Det er derimod en lokal entreprenør, som vi har screenet og udvalgt til at kunne levere den kvalitet, som vi ønsker at tilbyde. 

Vi eksisterer for at kunne sikre dig, uanset lokation i landet, en fast høj kvalitet i både proces og det færdige slutresultat. Men vi har også tilknyttet specialister i meget andet end installation af markiser til restaurant. Står du med entreprenøropgaver inden for gulve, gardiner og tæpper, som du søger en løsning på, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe. Dette strækker sig også udover restaurantbranchen – vores løsninger egner sig også til kontorlokaler, offentlige institutioner, produktionslokaler og værksteder.

Vi kender til krav og lovgivning inden for vores nicheområder, så du kan være helt sikker på, at du ender ud med et resultat, som lever op til alle forskrifter. Det er altid gratis at række ud og få et tilbud på et forestående projekt, hvad end det måtte indebære. Du kan her på siden finde en lokal entreprenør, som matcher den opgave, som du skal have løst – om det så er markiser til restauranter eller et epoxygulv til en produktionshal. Har du spørgsmål direkte til os hos Erhvervsgulve.dk, så tøv heller ikke med at ringe og høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 
Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.