Gulve

Sportsgulve i gummi

Sportsgulv i gummi – få det gjort professionelt

Uanset om du planlægger at anlægge et sportsgulv i gummi til din sportshal, dit fitnesscenter eller en offentlig legeplads, så bør du hyre en professionel partner til at stå for det. Der er nemlig særlige og strenge krav til etablering af sportsgulve i gummi i visse tilfælde, og her kan vores tilknyttede specialister vejlede dig på behørig vis. 

Erhvervsgulve.dk giver dig mulighed for at kontakte en række selvstændige entreprenører, geografisk fordelt over hele Danmark. Et fællestræk for dem er en lang og solid erfaring med gulve, gardiner og solafskærmning, så du altid er sikret tilstrækkelig høj kvalitet i både resultat og proces til hele landet, når både mindre og større projekter skal søsættes. Og dette gælder altså også, hvis du skal have anlagt et sportsgulv i gummi.

Fordele ved et sportsgulv i gummi

Der findes forskellige løsninger, når der skal anlægges en form for sportsgulv, men gummi er i mange tilfælde at foretrække af flere årsager. Gummigulve bruges til eksempelvis fitnesscentre, legepladser, klatreområder og lignende, hvor gummigulvets bløde og aflastende overflade at foretrække.

Først og fremmest får du et skridsikkert gulv, så man kan opnå en optimal balance under træning eller leg. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales et sportsgulv i gummi derfor også. Derudover er et sportsgulv i gummi både stød- og lyddæmpende, så tunge vægte og andre enheder ved fald ikke sætter mærker i det underliggende gulv – eller for den sags skyld selv ødelægges i faldet. Har du et flot trægulv, som du gerne vil bevare, er et sportsgulv i gummi ideelt at lægge over. Det kan man nemt gøre med fliser, som langt de fleste gummigulve kommer i.

Sidst er et sportsgulv i gummi også nemt at rengøre. Det er vandafvisende, så både sved og vand fra drikkedunken vil prelle af, og man kan nemt køre en støvsuger over det, når det trænger. 

 

Gennemsigtig proces og forventningsafstemning

Her på siden kan du finde en lokal specialist, som har stor erfaring med at lægge sportsgulve i gummi. Som allerførste led i processen får du naturligvis en uforpligtende snak med entreprenøren omkring, hvad der skal laves, og du vil her få et prisoverslag på arbejdet. Vær opmærksom på, at der findes flere typer af gummigulve afhængigt af, hvad det skal kunne holde til. Alt dette vil blive taget i den indledende dialog, så du står tilbage med den løsning, der er bedst egnet til dig. 

Når der er sagt god for arbejdet med dit nye sportsgulv i gummi, kan du undervejs i processen altid tage kontakt til entreprenøren og få afklaret tvivl, hvis der skulle opstå nogle. Har du spørgsmål til os hos Erhvervsgulve.dk, skal du heller ikke tøve med at tage kontakt. Held og lykke med projektet.

 
Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.