Gulve

Fastinstallerede sportsgulve

Fastinstallerede sportsgulve – løsninger til alle behov

Et sportsgulv skal leve op til en række krav for, at det må tages i brug i eksempelvis en skole eller forening. Derfor er det essentielt, at du finder den helt rigtige samarbejdspartner, som kan tilbyde løsninger, der lever op til kvalitets- og sikkerhedsmæssige krav.

Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med nogle af landets førende installatører af sportsgulve, som har indsigt i de krav, som et fastinstalleret sportsgulv skal leve op til. Her på siden kan du blive klogere på, hvad fastinstallerede sportsgulve skal kunne, og hvordan du finder en samarbejdspartner gennem vores side.

Hvilke krav er der til fastinstallerede sportsgulve?

Man kan ikke benytte et hvilket som helst gulv som sportsgulv. Der er strenge krav til fastinstallerede sportsgulve, som blandt andet involverer slidstyrke, belastningsniveauer, levetid og friktion. Disse krav er med til at sikre, at det er ufarligt at benytte gulvet, samtidig med at det faktisk er muligt at dyrke forskellige sportsgrene på det.

Et sportsgulv skal eksempelvis sikre mod skrid, men samtidig skal det være muligt at vende rundt på sin sko uden at vride om. Det kræver de rigtige materialer og den rigtige installation. Der findes forskellige typer af sportsgulve, og din lokale entreprenør vil vejlede dig til det bedste valg baseret på dit brug.

En del af en forsikringsordning

Når du vælger en entreprenør gennem Erhvervsgulve.dk til installation af permanente sportsgulve, er du sikret gennem vores forsikringsordning, som alle vores partnere er en del af. Du kan derfor regne med et slutprodukt og en proces i høj kvalitet.

Find en lokal installatør af fastinstallerede sportsgulve her på siden og få et uforpligtende tilbud. Det er dig frit for, om du vælger den lokale eller en lidt længere væk – vi ønsker blot, at du finder den rigtige entreprenør til dine behov.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.