Gulve

Fitnessgulv

Et fitnessgulv hjælper din økonomi – og dine medlemmer

Et gummigulv til fitness er det optimale valg til dit træningscenter af flere praktiske årsager. Først og fremmest kan du med et fitnessgulv øge levetiden markant på dit undergulv, da de såkaldte gummifliser forhindrer direkte slag på undergulvet. Dette er helt essentielt i områder, hvor folk har en tendens til at tage øvelser, hvor udstyret ender på jorden – eksempelvis ved frie vægte. Ikke alene forhindrer det undergulvet i at gå i stykker, men har du et rigtig hårdt gulv, kan træningsudstyret også ødelægges i den forbindelse.

Når vægte smides på et fitnessgulv i gummi, vil det samtidig også tage mange af de vibrationer, der normalt ville finde sted på undergulvet. Det giver en bedre oplevelse for de besøgende, og samtidig forbedrer det også støjniveauet, fordi det absorberende gummigulv tager en stor del af lyden fra faldet. Sidst men ikke mindst så er et fitnessgulv også skridsikkert, hvilket betyder, at dine medlemmer kan give den fuld gas med deres øvelser uden at skulle bekymre sig om balancen i benene. Når kroppen skal gøre op for et middelmådigt underlag, så præsterer man ganske enkelt ikke det samme.

Find dit fitnessgulv hos Erhvervsgulve.dk

Hos erhvervsgulve har vi mange samarbejdspartnere, der er specialister i gummigulve til træning, og de vil rigtig gerne hjælpe dit center eller organisation med at finde det rigtige valg og den rette mængde. Vil du gerne give dine medlemmer en god og professionel oplevelse i dit center, så er vi sikre på, at et rigtigt fitness gulv er den ideelle investering for dig – og din pengepung.
Kontakt en lokal entreprenør i dag og hør nærmere om mulighederne for et gummigulv til dine træningsarealer. Du får altid kyndig vejledning med på vejen, så du får implementeret løsningen korrekt i første omgang.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.