Gulve

Kontor gulve

Gulv til kontor – find lokal specialist her på siden

Står din virksomhed over for en stor renovering, eller skal der etableres helt nye bygninger? Gulve til kontoret er en vigtig investering, der kan påvirke både komfort, indeklima og muligheden for at flytte rundt på tunge enheder. Hos Erhvervsgulve.dk har vi en række samarbejdspartnere, der er specialister i gulv til kontor, og som kan hjælpe dig med både rådgivning og eksekvering på dine kontordrømme.
Vores specialister er alle lokale entreprenører, der arbejder selvstændigt, men som alle lever op til de krav, vi hos Erhvervsgulve.dk sætter til vores samarbejdspartnere. Det betyder, at du kan regne med en fast høj kvalitet og en transparant dialog, uanset hvem af vores samarbejdspartnere du vælger at gå med til dit projekt med nye kontorgulve.

Forskellige løsninger inden for gulv til kontor

Når man skal lægge kontorgulv, vil man blive præsenteret for en række forskellige løsninger med hver sine fordele. Inden du låser dig fast på en bestemt type gulv til kontor, skal du stille dig selv nogle afgørende spørgsmål:

  • Hvor store belastninger vil gulvet blive udsat for?
  • Er det vigtigt, at gulvet er klimavenligt?
  • Er det vigtigt med støjdæmpende materialer?
  • Skal det være en primært praktisk eller æstetisk løsning?

Generelt kan man inddele gulv til kontor i to kategorier: Det praktiske gulv og det æstetiske gulv. Betyder præsentation noget for dig, og kommer der ofte kunder forbi, der skal forhandles store kontrakter med, forstår vi godt, at det visuelle betyder noget. Her vil eksempelvis sildebensparket være en flot og æstetisk løsning i manges øjne.

Sildebensparket og andre former for trægulv er dog ofte en del dyrere og mere krævende i vedligehold end andre mere praktiske løsninger, der dog måske ikke er lige så pæne. Dernæst er de heller ikke egnede til kontormiljøer, hvor belastningen fra tunge møbler og andre enheder sætter et større præg på gulvet.

De populære, praktiske løsninger

Foretrækker du praktiske løsninger som gulv til kontor, kan eksempelvis her nævnes korkgulv, tæppefliser og epoxygulve. Ikke alene er disse løsninger mere praktiske, men de vil ofte også være billigere. Korkgulv er eksempelvis både isolerende, lyddæmpende og nemt at rengøre, hvilket alle er stærke fordele til et kontor. Derudover fremstilles kork af barken fra træer, hvilket betyder, at man ikke behøves fælde træer for at fremstille korkgulve – og det er en stærk bæredygtig egenskab.

Vælger du tæppefliser som gulv til kontor, får du en billig løsning, som tilmed er støjdæmpende. Det passer godt ind i kontormiljøet, hvor man arbejder aktivt for at begrænse niveauet af støj med andre tiltag. Det er også klimavenligt, fordi støvpartiklerne ikke sætter sig fast i tæppefliserne.

Skal dit kontorgulv være et epoxygulv, kan du regne med et utroligt praktisk gulv. Denne type gulv bliver brugt flittigt i industrien på grund af dets slidstyrke, nemme vedligehold og høje niveauer af belastning. Det er meget nemt at rengøre, fordi overfladen er glat og er komplet afvisende over for både væsker og andet smuds, der måtte ryge på gulvet. Epoxy kan kun fås i nogle simple gråhvide-nuancer, men det passer heldigvis godt ind i de fleste kontorer.

Lad vores samarbejdspartnere finde det optimale kontorgulv

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer af gulv til kontor, men det behøves slet ikke være så svært. Vores samarbejdspartnere er specialister i gulve, og derfor kan du altid regne med kyndig rådgivning, når du tager den indledende kontakt og skal have professionel hjælp til valg af materiale. Efter den indledende dialog vil du få et uforpligtende tilbud på gulv til kontor, som du kan tage stilling til.

Alle vores partnere er en del af samme forsikringsordning, hvilket er din garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til en lokal entreprenør her på siden, og så vil de guide dig igennem resten af processen, så du til sidst står med en løsning, der er din virksomhed værdig. Klik på ”Find entreprenør” øverst på siden – vi ønsker dig al held og lykke med dit nye kontorgulv.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.