Tæpper

Tæppefliser

Tæppefliser er en fleksibel gulvbelægning, som egner sig godt til moderne kontormiljøer.

I rum, hvor der sker konstante forandringer, er tæppefliser den ideelle løsning. Tæppefliser er nemlig en yderst fleksibel gulvløsning, som giver nem adgang til gulvet under tæpperne.

Dermed er det eksempelvis nemt at få adgang til kabelgulvet, hvis der skal foretages reparationer eller nye installationer på kontoret. Endeligt er det nemt at udskifte dele af gulvet, da fliserne kan udskiftes enkeltvis.

Det gør det også let at bruge forskellige farve og mønstre i indretningen af kontormiljøet.

kontorlokale i moderne storbystil med tæppefliser på gulvet

danfloor

danfloor er en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter og en af verdens førende producenter af f.eks. axminster tæpper.

Det betyder blandt andet, at danfloor har direkte adgang til højteknologisk produktion flere steder i Europa og kompetent sparring med designafdelinger i Europa og USA, så du får den bedste tæppeløsning både hvad angår produktionsmetode, produkttype og miljøpåvirkning.

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofien hos danfloor. Det gælder i hele processen: Fra design og udvikling af deres kollektioner til selve tæppeproduktionen og ikke mindst de relationer og den service, som danfloor stræber efter at yde overfor dig og deres øvrige samarbejdspartnere.

Bæredygtighed og miljø er nøgleord for danfloor. Det er bl.a. lykkedes danfloor at separere alt spild fra produktionen af almindeligt affald og dermed genbruge mest muligt i produktionen af f.eks. nye garner, bagsider, rør og lignende.

danfloor har stor fokus på at skabe optimale løsninger med hensyn til:
• akustik og støj
• komfort og varme
• miljørigtige materialer
• rengøring og vedligeholdelse
• kvalitet og sikkerhed

danfloor anser det for deres vigtigste opgave altid at skabe totalløsninger, der tilgodeser de individuelle ønsker og behov, der opstår i forbindelse med hver enkel opgave.

Website: danfloor.dk

Tæppefliser i skakmønster i sparsomt indrettet fælleslokale

ege

Den fleksible løsning til kontorer, butikker og institutioner. Her spares både på ressourcer og miljø.

Let at lægge, let at skifte
Tæppefliser fra Ege er en usædvanlig fleksibel gulvbelægning. Eksempelvis kan fliserne skiftes enkeltvis, hvilket er oplagt på arealer med ekstra slitage, eller hvis der kommer pletter, som ikke kan fjernes. Desuden er tæppefliserne meget lettere at håndtere og lægge end andre belægninger.

Skaber et godt indeklima
Alle flisekollektioner er beklædt med Eges patenterede, miljøvenlige Ecotrust-bagside, som absorberer lyden og er med til at skabe et sundt indeklima.

Bagsiden er fremstillet i 100% genbrugstekstilmateriale – uden brug af PVC eller andre forurenende materialer – og alle fliser er testet og godkendt af Dansk Indeklimamærkning. Det er din garanti for, at fliserne ikke udsender generende eller skadelige stoffer.

Omtanke for miljøet
Eges tæppefliser er udstyret med Ecotrust-bagsider, der er fremstillet af blandt andet brugte plastflasker.

Derudover er selve bagsiden regenererbar. Det betyder, at filten efter brug kan nedbrydes til sin oprindelige kemiske formel og indgå i nye PET-produkter, for eksempel interiør til biler og støjdæmpende materialer.

Alle Eges tæpper er desuden Cradle-to-cradle certificeret.
Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. Ege Carpets kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

Website: egecontract.dk

Tæppefliser under hængekøje i afslapningshjørne i virksomhed

Interface

Interface fremstiller og markedsfører branchens største og mest alsidige udvalg af tæppefliser til virksomheder og offentlige institutioner med fokus på design, fleksibilitet og med et stort udvalg af farver og strukturer.

Alle tæppefliser fra Interface er desuden Co2 neutrale ligesom alle andre gulve fra Interface. CO2 neutral betyder ganske simpelt, at der ikke udledes drivhusgasser fra Interface produktion. Virksomheden har arbejdet målrettet med at nedbringe deres CO2 aftryk siden 1997. Interface har gennem årene nedbragt deres udledning af drivhusgasser med 96% og arbejder til stadighed for at skabe yderligere forbedringer. Når produkterne alligevel er helt CO2 neutrale skyldes det, at Interface køber CO2-udligninger, der blandt andet understøtter vedvarende energi.

Tæppefliser er det oplagte valg på kontorer, hoteller og i butikker, når du ønsker en gulvbelægning, der er slidstærk, rengøringsvenlig og støjdæmpende samt med fokus på et godt indeklima. Samtidig er tæppefliser meget fleksible og komfortable – til glæde og gavn for alle der færdes i rummet.

En modulopbygget gulvløsning med tæppefliser giver mange flere designmuligheder end traditionelle tæpper og kan nemt kombineres med blandt andet trægulve for at opnå spændende og nye gulvløsninger. Det er nemt at flytte rundt med fliserne og derved skabes fleksible arbejdsmiljøer.

Hurtig montering, mindre materialespild samt enkel udskiftning gør tæppefliser til en økonomisk smart løsning – en fordel for både økonomi og miljø.

Tæppefliser er hurtigere at montere end traditionelle tæpper og langt lettere at håndtere end en fire meter bred tæpperulle. Med tæppefliser fra Interface er det ikke nødvendigt med et særligt underlag, og man behøver ikke være opmærksom på mønsterpasning eller farveforskelle mellem ruller, som kan forsinke lægningen eller fordyre arbejdet.

Fokus på bæredygtighed
Interface arbejder kontinuerligt på at sænke virksomhedens miljøpåvirkning. Dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne.

Indsatsen har båret frugt i form af CO2 neutrale gulve, brug af vedvarende energikilder og fokus på at anvende biobaserede eller genanvendte materialer.

Website: www.interface.com

Gulvekspert, som er igang med at lægge erhvervstæpper i kontorbygning
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.