Gulve

ESD gulve

Effektiv beskyttelse med ESD-gulve

ESD-gulve, også kaldet elektrostatisk afledende gulve, beskytter mod skader forårsaget af statisk elektricitet. De er specielt designet til at aflede statisk elektricitet og forhindre, at følsomt elektronisk udstyr bliver beskadiget. Dette gør dem især ideelle til industrier som elektronikproduktion, laboratorier og hospitaler, hvor selv små elektriske afladninger kan medføre dyre fejl.

Hos Erhvervsgulve.dk kan du vælge mellem lokale entreprenører eller samarbejdspartnere fra andre regioner, afhængigt af dine behov. Vi forbinder dig med professionelle fagfolk, der sikrer korrekt installation, så dine ESD-gulve fungerer optimalt og beskytter dine faciliteter.

Hvad er ESD-gulve?

Et ESD-gulv er en gulvbelægning lavet til at kontrollere, aflede og beskytte mod statisk elektricitet, som opstår ved kontakt eller bevægelse. Statisk elektricitet kan akkumulere på overflader og personer, og hvis den ikke afledes korrekt, kan den forårsage uønskede elektrostatiske afladninger. Det kan være særligt problematisk i industrier, hvor følsomt udstyr som elektronik eller medicinsk udstyr er i brug.

ESD-gulves ledende egenskaber minimerer altså risikoen for skader i eksempelvis elektronikindustrien. Ved at installere ESD-gulve skabes der et mere kontrolleret miljø, der beskytter både udstyr og processer.

Vælg det rette ESD-gulv

Når du har brug for et gulv, der effektivt kan aflede statisk elektricitet, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning til dine specifikke behov. Elektrisk ledende gulve (ESD-gulve) kan installeres i flere varianter, afhængigt af den type trafik og belastning, gulvet skal kunne håndtere.

Til lettere trafik og daglig brug er PVC- eller vinylgulve limet på undergulvet en populær løsning, da de er slidstærke og modstår almindelig gang og lettere transportmidler. Hvis din virksomhed har tungere udstyr som gaffeltrucks, kan en epoxybelægning være et mere robust valg. Ønsker du en fleksibel løsning, kan ESD-fliser være ideelle, da de kan fjernes og genbruges, hvilket er praktisk i lejede lokaler.

Uanset hvilken type du vælger, skal gulvet overholde ESD-normen EN-61340-5-1 for at sikre langvarig beskyttelse mod statisk elektricitet.

Professionel installation af ESD-gulve

Hos Erhvervsgulve.dk arbejder vi sammen med erfarne entreprenører, der sikrer en grundig og korrekt installation af ESD-gulve. Med deres ekspertise kan de ikke kun installere gulvene, men også udføre de nødvendige målinger for at sikre, at ESD-egenskaberne fungerer som forventet.

ESD-gulve er blevet mere populære i takt med, at flere virksomheder integrerer følsom elektronik i deres produktion. Mange bliver positivt overraskede over, at en ESD-gulvbelægning ofte kun koster lidt mere end en traditionel gulvbelægning. Derfor er det en investering, der kan betale sig i form af bedre beskyttelse og færre nedbrud.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud på ESD-gulv

At investere i et nyt gulv kræver nøje planlægning – både økonomisk og tidsmæssigt. Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med erfarne entreprenører, der kan give dig professionel rådgivning, så du kender det fulde omfang af opgaven, inden projektet starter.

Efter en gennemgang af dine behov og en eventuel besigtigelse af hele gulvarealet, vil du modtage et uforpligtende tilbud. Dette giver dig overblik over både pris og tidsramme, så du kan træffe en informeret beslutning uden ubehagelige overraskelser.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.