Gulve

Epoxygulv til værksted

Værkstedsgulve - find den rigtige løsning

Er I på udkig efter gulve til jeres værksted? Så er Erhvervsgulve.dk et godt sted at finde inspiration til gulvløsninger og en entreprenør, der kan varetage opgaven. Læs mere om de forskellige gulvtyper, der passer godt til værksteder, her på siden.

Opdag værkstedsgulve hos Erhvervsgulve.dk

Et værkstedsgulv skal både være slidstærkt, modstandsdygtigt og holdbart, da det kan blive udsat for alt fra tunge maskiner til olier, skidt og møg, alt efter hvilken type værksted det er. For mange er det desuden ønskværdigt, at værkstedsgulvet er let at rengøre, da det vil være en daglig aktivitet, som ikke skal tage for meget tid fra kerneopgaven. På Erhvervsgulve.dk kan I læse om flere gulvtyper med hver deres egenskaber til jeres behov.

Værksteder med forskellige formål og behov

Uanset om dit værksted er et sted for tungt industrielt arbejde eller et kreativt fristed, er det vigtigt med det rette gulv. Tunge værksteder, såsom autoværksteder og smedjer, kræver slidstærke og modstandsdygtige gulve, der kan holde til vægt og slid fra maskiner og værktøj.

Men der findes også kreaværksteder, som eksempelvis kunststudier, og hobbyværksteder, der ikke nødvendigvis skal kunne holde til det samme slid, men i stedet have den rette æstetik og være nem at rengøre for både maling, lim og andre materialer. Uanset dit behov, kan du gennem Erhvervsgulve.dk komme i kontakt med den rette entreprenør, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Vælg et værkstedsgulv til jeres behov


Det første skridt i at skabe et effektivt og sikkert arbejdsmiljø starter fra bunden – med det rigtige gulv. Her er nogle nøgleovervejelser, I bør gøre jer i beslutningsprocessen.

Holdbarhed: Værkstedsgulve skal kunne modstå tung trafik, stød og i nogle tilfælde flydende materialer, så det holder i mange år fremover.


Vedligeholdelse: Et gulv, der er let at rengøre, kan spare jer tid og penge i dagligdagen.


Æstetik: Et gulv, der passer til formålet, kan forbedre arbejdspladsens moral og kundens opfattelse. Vælg klogt for at maksimere produktiviteten og sikkerheden i jeres værksted.

Derudover bør et værkstedsgulv være skridsikkert for at sikre arbejdssikkerheden for alle medarbejdere. Et skridsikkert gulv kan forhindre uheld og skader, som kan opstå på grund af glatte overflader.

Robuste værkstedsgulve til flere typer værksteder


Når først I har identificeret jeres behov, kan I gå i dybden med de forskellige gulvtyper. Der er mange forskellige muligheder, men nogle af de mest populære valg til værkstedsgulve inkluderer blandt andet nedenstående, og de har hver især deres fordele.

Epoxygulve og fliser

Epoxy er et plastmateriale, som ofte bliver brugt til gulve i virksomhedsbygninger, lagerhaller og værksteder, da materialet er yderst slidstærkt og beholder sin stabile overflade i mange år – også selvom det bliver belastet. Epoxygulve er modstandsdygtigt over for vand og er på mange måder et praktisk og funktionelt gulv.

Epoxygulve passer til flere forskellige værksteder. Både dem, der er belastet med tunge maskiner, og kunststudier, hvor der vil blive spildt maling på gulvet.

Med et epoxygulv kan malingen tørres direkte af uden at efterlade mærker. Derfor er dette et foretrukket gulv i mange værksteder verden over.

 

Flisebelagte gulve

Fliser eller klinker kan være et oplagt valg til jeres værkstedsgulv, hvis I leder efter et materiale, der gerne må være pænt og æstetisk, samtidig med at det kan modstå kemikalier, olier og syre. Flisebelagte gulve er hurtige og nemme at rengøre i det daglige med sæbevand og grundrens eller kalkfjerner.

I skal selvfølgelig vælge det gulv, der bedst opfylder jeres konkrete behov. Derfor kan I læse meget mere om de forskellige gulvtyper her hos Erhvervsgulve.dk. Har I et kreaværksted, der ikke kræver den samme mængde modstandsdygtighed, så kan I alternativt overveje klassiske og mere elegante gulve, såsom LVT-gulve.

 

Er du nysgerrig på flere gulvtyper?

Erhvervsgulve.dk er jeres vej til en god gulvløsning til jeres behov. Uanset om I søger gulve til værksteder, kontorer, institutioner, caféer eller butikker, kan du få kontakt med en lang række entreprenører i nærheden af dig, der har den rette ekspertise til opgaven.

Hos Erhvervsgulve.dk kan du også læse om de lydsvage og naturlige korkgulve samt slidstærke linoleumsgulve. Vi forstår, at jeres gulv er mere end bare en overflade – det er fundamentet for jeres virksomhed. 

Derfor er vi et mellemled i faciliteringen af gode gulvløsninger, der kombinerer både kvalitet, funktionalitet og æstetik. På den måde kan I sikre, at jeres medarbejdere står på solid grund.

Hos Erhvervsgulve ved vi, at jeres virksomheds behov strækker sig ud over gulvet, og derfor samarbejder vi også med entreprenører, der kan hjælpe jer med erhvervstæpper og solafskærmning. Erhvervstæpper giver jeres kontor et professionelt og indbydende udseende, mens solafskærmning sikrer et behageligt arbejdsmiljø uanset årstiden.

Tag fat i jeres lokale entreprenør

Erhvervsgulve.dk er en del af Inbogulve Erhverv, som er en sammenslutning af uafhængige entreprenører – strategisk placeret på tværs af Danmark. Hver enkelt af disse har en omfattende og pålidelig ekspertise inden for både gulve, gardiner og solafskærmning.

Som kunde kan I altså regne med professionel vejledning og effektiv udførelse af jeres projekt, når det sker gennem Erhvervsgulve.dk.

Vi har sørget for, at du kan finde en entreprenør i alle dele af Danmark, så uanset om du er bosat på Sjælland, Lolland, Fyn eller i det nordlige, østlige eller sydlige Jylland, så kan du finde en entreprenør i nærheden af dig. Du er altid velkommen til at henvende dig til en uforpligtende snak om dine behov, så kan I sammen aftale et videre samarbejde.

Udover god rådgivning, så hjælper jeres entreprenør også med at få eksekveret gulvlægningen, så I hurtigst muligt har et nyt gulv til rådighed.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.