Tæpper

Kontortæpper

Skab forbedringer af arbejdsmiljøet med kontortæpper

Leder du efter et simpelt, økonomivenligt og vedligeholdsfrit gulv, der kan klare den store mængde af trafik, der typisk finder sted på et kontor? Så er du landet det rette sted. Hos Erhvervsgulve finder du professionelle samarbejdspartnere, som specialiserer sig i netop kontortæpper – og de vil gå langt for at finde en løsning, der matcher lige præcis din virksomhed.

Et tæppe til et kontor skal nemlig kunne klare lidt mere end gulvtæppet hjemme i privaten. Derfor er det essentielt med en fagmand, der kan guide til det rette valg, som holder mange år frem. Læs videre og bliv klogere på vores løsningsmuligheder i netop denne kategori. 

Tæppe til kontor – en praktisk og pæn løsning

Når man har et kontor, hvor både ansatte, kunder og andre associerede placerer tusindvis af trin, slides gulvet hurtigere end normalt. Det kan blive en bekostelig affære, hvis man har et dyrt, tyndt trægulv, som skal slibes eller udskiftes efter ganske få år. Trægulv er uden tvivl en pæn løsning som udgangspunkt, men det kan hurtigt blive grimt, hvis det bliver betrådt af sko og støvler dagen lang.

Alternativt kan du vælge at få et tæppe til kontor. Man kan med moderne løsninger få flotte kontortæpper, der udover at være indbydende at kigge på også kommer med en lang række praktiske fordele. Kontortæpper er nemlig nemme at rengøre, vedligeholdelsesfri og billige i drift sammenlignet med andre klassiske gulvløsninger. Derudover er de også med til at reducere støj i lokalerne, hvilket i travle kontorer kan være en afgørende faktor. 

Sidst men ikke mindst er kontortæpper behagelige at gå på. De giver sig en lille smule, hvilket er en egenskab, som mange finder behagelig. 

Husk et tæppe til kontor i entreen

Uanset om du vælger at gå med kontortæpper til kontorarealet eller ej, så anbefaler vi, at man benytter en form for kontortæppe til indgangspartiet. Man skal huske, at folk ikke tager skoene af, når de træder ind i bygningen, og derfor kan du forhindre spredning af snavs med et kontortæppe til at tage det værste i entreen, så tæpper og gulve holder sig fine i løbet af dagen.

Vores samarbejdspartnere kan ligeledes tilbyde løsninger, hvor du får dit logo på gulvtæppet i entreen. Det giver altid et professionelt indtryk, når man gennem virksomhedens indretning kan fornemme virksomhedens identitet. 

Garanti for kvalitet hos Erhvervsgulve.dk

Erhvervsgulve.dk er en sammenslutning af professionelle samarbejdspartnere, der har adresser over hele landet. Vi er derfor ikke én virksomhed, men vi er forskellige fagmænd i branchen, der kan tilbyde unikke og specialiserede løsninger inden for alle gulvnicher. Kort sagt ønsker vi, at kvalitet skal være tilgængelig for alle. Derfor kan du på vores side finde en leverandør på eksempelvis kontortæpper nær dig. Ønsker du at benytte dig af en specialist lidt længere væk, er det dig naturligvis frit for. Uanset hvem du vælger, kan du dog altid regne med kyndig rådgivning forud for ethvert projekt og opdateringer undervejs, så du altid er med på, hvor langt processen er skredet frem.

Vi hjælper dig helt i mål med dit projekt. 

Gulvekspert, som er igang med at lægge erhvervstæpper i kontorbygning
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.