Tæpper

Kontormåtter

Slidstærke kontormåtter til erhverv

I enhver virksomhed slides gulvene mere, end de ville gøre derhjemme. Det skyldes, at der først og fremmest er mere trafik, men også at man ude i virksomhederne og i kontorlandskaberne meget sjældent tager skoene af, inden man går ind. Det er der som udgangspunkt to løsninger på:

    1. Enten kan man vælge slidstærke gulve, der kan holde til trafikken
    2. Eller man kan anskaffe sig kontormåtter, der kan benyttes i hele virksomheden eller i de mest udsatte områder. 

Vi kan hos Erhvervsgulve.dk bryste os af et samarbejde med nogle af landets skarpeste fagmænd på netop kontormåtter.

Vil du derfor gerne vide mere om, hvad dine muligheder er, og hvad en kontormåtte vil koste dig, så kan du finde en lokal specialist her på siden. 

Til indgangen og andre befærdede arealer

Det vigtigste område at anskaffe sig en kontormåtte til er uden tvivl indgangen. Her vil der dagligt gå rigtig mange mennesker, og samtidig vil det være her, at den største mængde snavs fanges, fordi man kommer ind direkte udefra. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har en kontormåtte til din indgang, så har du med garanti oplevet, hvordan gulvet er ekstra slidt i dette område sammenlignet med resten af kontormiljøet.

Flere moderne virksomheder benytter derfor entreen som en slags cleaning zone, hvor kvaliteten af kontormåtten bestemmer, hvor meget snavs der tages af skoene. Heldigvis har mange en tendens til at tørre skoene af i den første måtte, de træder på, men hvis der ingen måtte er, så bringer de altså det hele med ind i bygningen – og det både sviner og slider, hvor det ikke burde. 

Vores tilknyttede entreprenører kan tilbyde dig løsninger med forskellige egenskaber alt efter, hvad dine behov er, uanset hvor i bygningen du måtte have behov for en kontormåtte.

Kontormåtte designet i din virksomheds DNA

En kontormåtte er det første, som mange møder, når de besøger din virksomhed. Og hvis du gerne vil gøre et ekstra indtryk, når kunder, samarbejdspartnere og andre besøger din virksomhed, så skal man have en kontormåtte med din virksomheds logo eller i et design, der matcher. Dette er en mulighed, hvis du vælger en af vores partnere til at stå for en kontormåtte til din virksomhed.

Du kan sågar vælge formen på din kontormåtte, hvilket giver god mening, hvis du eksempelvis har et rundt eller trekantet logo, som din virksomhed brander sig på.

Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud på en kontormåtte

Når du vælger en leverandør gennem Erhvervsgulve.dk, står vi inde for kvaliteten af det arbejde, der udføres. Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere, så vi ved, at den proces, du står over for, bliver helt igennem professionel.

Alle specialister rådgiver naturligvis ud fra dine behov, så du ender ud med den løsning, der matcher din virksomhed bedst. Det er altid gratis at kontakte en leverandør og få et uforpligtende tilbud på en kontormåtte eller flere kontormåtter til din virksomhed.

Gulvekspert, som er igang med at lægge erhvervstæpper i kontorbygning
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.