Tæpper

Industrigulvtæppe

Industrigulvtæppe – rengøringsvenligt, blødt og slidstærkt

Industrigulvtæppe er en ideel løsning til virksomheden, som ønsker et blødere og pænere underlag end eksempelvis et gråt gummigulv. Et industrigulvtæppe egner sig til kontorlandskabet, hvor der dagligt er en masse trafik med både ansatte og kunder, fordi det er særdeles rengøringsvenligt og samtidig bidrager til et æstetisk sammenhængende område. 

Hos Erhvervsgulve.dk finder du et udvalg af lokalt forankrede entreprenører fra alle steder i landet, som kan tilbyde at lægge industrigulvtæppe til din virksomhed eller organisation. Her på siden kan du læse mere om, hvilke fordele du får med et industrigulvtæppe, og hvad processen indebærer, når du vælger at finde din fagmand gennem Erhvervsgulve.dk. 

Mønstret gulvtæppe som dækker hele gulvet foran elevatorerne i moderne kontorbygning

Blød tråd og let rengøring

Når du vælger et industrigulvtæppe, får du en løsning, som er praktisk på mange punkter. Et industrigulvtæppe er mere groft end et klassisk gulvtæppe, som man kender hjemme fra stuen, men det har nogle stærke fordele. Det betyder blandt andet, at rengøringen bliver markant lettere, da eksempelvis spildt kaffe har sværere ved at sætte sig i tæppet. Vi anbefaler dog altid, at man hurtigt reagerer på spildte væsker, uanset hvilket tæppe man har. 

Derudover får du naturligvis et gulvtæppe, som er blødt og behageligt at gå på. Trægulve vil hurtigt slides ned, da den store mængde trafik med sko på vil sætte mærker i gulvet, og betongulve kan give et ret upersonligt indtryk. Her fungerer industrigulvtæppet som den perfekte balance mellem det æstetiske og det praktiske. Der findes forskellige former for industrigulvtæpper, og du har et større udvalg end blot den velkendte antracitgrå farve. 

Farven er heller ikke det eneste valg, du skal tage. Under samtalen med din lokale specialist vil I finde ud af, om der er et behov for tæppefliser, løse tæpper eller væg-til-væg-tæpper. Du skal blot fortælle nærmere om din virksomhed, og så vil vores tilknyttede fagmand komme med et bud på den mest optimale løsning.

 

En transparant proces, når du vælger industrigulvtæpper

Hos Erhvervsgulve.dk er vores mål at hjælpe virksomheder og organisationer – uanset placering i landet – med entreprenørarbejde af høj kvalitet. Vi udfører ikke arbejdet direkte for dig, men vi henviser dig til samarbejdspartnere, som vi har screenet og fundet kompetente nok til at klare opgaven ud fra vores principper om god projektudførelse. 

Derfor kan du altid regne med en god og udtømmende dialog forud for ethvert projekt, så du kan regne med, at du får det, som du bestiller. Undervejs i processen kan du stille alle de spørgsmål, som du har brug for at få afklaret, og du kan løbende få en status på projektet, hvis du ønsker en større mængde involvering. Vi tror på, at god kommunikation og gennemsigtighed giver en god proces og et godt resultat. Du kan øverst i menufeltet trykke på ”Find entreprenør” og indhente et tilbud på industrigulvtæppe til din virksomhed. Har du spørgsmål til os, og hvordan vi fungerer, står vi også altid til rådighed for dig. Held og lykke med dit nye industrigulvtæppe. 

 
Gulvekspert, som er igang med at lægge erhvervstæpper i kontorbygning
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.