Solafskærmning

Stofgardiner

Foto: Aluproff/Verpan

Stofgardiner

Stofgardiner er en klassiker, og de flotte klæder kan anvendes til både solafskærmning og med indretning for øje i erhvervslokalerne.

Du kan vælge mellem en lang række af kvaliteter, farver og finish.

Udover at skærme for solen, bidrager stofgardinerne til at skabe et bedre lydbillede i kontorlokalerne, da det bløde stof absorberer lyden og derved mindsker rumklangen.

Gule stofgardiner i forretningslokale indrettet med moderne møbler og stukloft
Foto: Aluproff/Verpan

Nordic by Garant

Stofgardinet er et naturligt førstevalg for alle brancher, der lever af oplevelser og god indretning. Fra hoteller og restauranter til sundhedssektoren. Nordic by Garant har et overvældende udvalg af materialer, kvaliteter, farver og stofstrukturer.

Nordic by Garant stofgardiner kan naturligvis leve op til alle brandkrav, du kan få udgaver med solafskærmning, varmebegrænsning, med forskellige certifikater som eksempelvis Oeko-tex og du har også mulighed for at vælge modeller i genanvendt materiale.

Når du vælger stofgardiner fra Nordic by Garant, vælger du automatisk design og lækker stil med. Stofgardinerne sætter stemningen og er med til at give dine lokaler den helt specielle stemning, som tiltrækker kunder og understreger din virksomheds unikke kvaliteter.

Stofgardiner i grålige nuancer i hotelværelse med sandfarver

Luxaflex

Luxaflex® Stofgardiner er en velsammensat kollektion af højkvalitetsstoffer i forskellige gennemsigtigheder, fra florlette solgardiner til mørklæggende tunge varianter. Dertil findes mange brandhæmmende, OEKO-tex certificerede og bæredygtige dessiner og varianter med ekstra lydabsorberende egenskaber.

Stofgardinerne fås med forskellige typer af ophæng, der sikrer, at gardinet passer til den stemning og stilart, du ønsker at opnå i byggeriet.

Stofferne kan bestilles på metermål eller som færdigsyede gardiner med skinne eller stænger, selvfølgelig skræddersyet efter dine mål.


Stofgardiner fra Luxaflex® kan leveres med PowerView® motorisering, så de kan styres med fjernbetjening og programmeres efter bygningen eller brugerens døgnrytme.


Website: https://www.luxaflexproject-scandinavia.com/products/curtains/

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.