Solafskærmning

Industri gardiner

Industrigardiner – find løsning til dit erhverv

Mange områder i industrien har brug for speciallavede gardiner i forskellige kvaliteter. Hvad end du ønsker at aflukke et arbejdsområde, hvor der stadig skal være mulighed for gennemgang, eller vil beskytte produktionen eller ansatte mod skidt og tungt maskineri, så kan vi hos Erhvervsgulve.dk hjælpe dig med at finde den rette samarbejdspartner til dine industrigardiner.

Erhvervsgulve.dk består nemlig af en række lokale, danske entreprenører, som specialiserer sig i forskellige håndværk – herunder installation af og rådgivning om industrigardiner. Find en lokal entreprenør her på siden i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Kantine med screens til vinduer udvendig

Speciallavede løsninger inden for industrigardiner

Når et behov opstår for industrigardiner, er det sjældent, at fastdefinerede hyldeprodukter kan klare udfordringen. Din industrivirksomhed er unik, og der er nogle helt særlige krav og mål, som et industrigardin skal leve op til for, at dit projekt kommer godt i land.

Det er vi fuldt ud bevidste om, og derfor kan du regne med, at din lokale specialist i industrigardiner vil rådgive dig på bedste vis inden ethvert projekt, så du ender med den løsning, som du har brug for. Under den indledende samtale vil behovene blive afklaret, og vores tilknyttede entreprenør vil komme med et bud på, hvordan opgaven bedst muligt løses indenfor den givne tidshorisont.

Uanset om du arbejder med fødevarer, metalproduktioner eller noget helt tredje, har vores samarbejdspartnere erfaringen til at give dig kompetent rådgivning.

Du er dækket af vores forsikringsordning

At få anlagt industrigardiner kan i nogle tilfælde være en stor økonomisk post, og derfor ønsker vi, at du indgår i et samarbejde med en af vores tilknyttede entreprenører med ro i maven. Det tror vi på er muligt med vores forsikringsordning, som er din garanti for, at arbejdet udføres ordentligt. Alle vores entreprenører er nemlig en del af denne ordning.

Men vi synes heller ikke blot, at det endelige resultat skal være godt. Oplevelsen bliver kun for alvor god, hvis du undervejs i processen føler dig oplyst og informeret, og derfor går vi meget op i, at der hele vejen igennem er en god kommunikation, så vi ved, hvor vi har hinanden. Tag kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.