Solafskærmning

Persienner til erhverv

Hold lyset ude af kontoret med en praktisk og økonomisk fornuftig løsning. Med persienner kan du og dine medarbejdere styre lysindfaldet og få et bedre arbejdsmiljø.

Persienner til erhverv – hold lyset ude af kontoret

Søger du en praktisk og økonomisk fornuftig løsning til solafskærmning, så er persienner det rigtige valg for dig. Med persienner til erhverv kan du og dine medarbejdere fuldstændig selv styre mængden af lysindfald, og modsat gardiner kan persienner lukke helt af for solens stråler. 

Økonomisk er det også en god løsning til potentielt store arealer, fordi persienner til kontoret kan findes i ret billige udgaver. Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med førende installatører af persienner til erhverv, som fra et væld af forskellige adresser i Danmark kan hjælpe netop din virksomhed. Find her på siden en samarbejdspartner, som kan give et uforpligtende tilbud på persienner til kontor til netop dine behov.

persienner til erhverv

Find designs på persienner til erhverv til præcis din virksomhed

En fordel ved persienner er, at de kommer i flere forskellige materialer, og derfor har man et stort udvalg af typer og farver at vælge mellem. 

Helt klassiske persienner i aluminium er oftest de billigste, og de kommer i et stort udvalg af farver og mønstre. Man kan også vælge persienner i træ, hvis man gerne vil have et mere eksklusivt udtryk til kontorlandskabet. 

Når du tager kontakt til en af vores samarbejdspartnere, vil I tage en udtømmende dialog, der afklarer dine behov, hvorefter et eller flere løsningsforslag vil blive præsenteret. 

Har du særlige krav til, hvordan dine persienner til erhverv skal tage sig ud designmæssigt, skal du blot gøre opmærksom på det – og så vil vores partner gøre sit bedste for at finde en passende løsning. 

 

Vinduer i standardmål er den største faktor for prisen

Ejer eller lejer du dig ind i en moderne bygning med store kontorarealer, er der en god chance for, at dine vinduer benytter standardmål. Hvis du gerne vil gøre din installation af persienner til erhverv så billig som muligt, er det essentielt med vinduer i standardmål. Er vinduerne ikke i standardmål, skal der types leveres en skræddersyet løsning, og det koster en del mere end typiske standardmål. 

Ikke alene bliver det billigere, men det vil også gå markant stærkere med at få leveret og opsat persiennerne, da persienner med standardmål ligger klar til brug. Er du i tvivl om, hvorvidt du har standardmål, så tøv ikke med at kontakte vores samarbejdspartner for at høre nærmere. De sidder altid klar til at svare på spørgsmål.

Der findes også moderne elektriske løsninger, som selv kan regulere lysindfaldet. Herved slipper du og dine medarbejdere for at røre en finger, så I kan fokusere på arbejdet. Disse installationer er naturligvis mere bekostelige, men de kan være særdeles praktiske.

 
 

Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu

Hos Erhvervsgulve.dk er vores formål at tilbyde en fast høj kvalitet på tværs af alle vores samarbejdspartnere landet over. Derfor udvælger vi vores samarbejdspartnere med stor omhu, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for kvaliteten, der leveres i både processen og det færdige produkt. Du skal nemlig ikke kun have et godt resultat – kommunikationen undervejs skal give dig ro i maven, så du hele tiden ved, hvor du har din investering.

Erhvervsgulve.dk er ikke én virksomhed, men en sammenslutning af entreprenører fra forskellige nicher landet over. Søger du hjælp til andet end installation af persienner til erhverv, er der en god chance for, at vi også kan hjælpe med det. Læs her på siden nærmere om dine muligheder for stærke samarbejder gennem Erhvervsgulve.dk. Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at tage den første kontakt og få et tilbud hos en af vores mange samarbejdspartnere. Held og lykke med projektet.

 
 
Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.