Solafskærmning

Markise til cafe

Cafemarkise – lad dine gæster nyde maden i skyggen

Den varme sommer trækker mange besøgende ud af hulen og ind i byen til cafeliv og glade dage. Her er det helt essentielt, at man kan tilbyde spisende gæster at sidde i skyggen, hvis de ønsker. Du kan opslå parasoller, men de tager værdifuld gulvplads, som kunne være brugt til ekstra borde.

Løsningen er en cafemarkise, som udover at give gæsterne skygge også kommer med en række andre praktiske funktioner. Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med dygtige entreprenører fordelt over hele landet, som er i stand til at finde den helt rigtige markise til dig og installere den. 

Udendørs markise

Få cafemarkise designet i stil med dit brand

Som nævnt er markisens funktion ikke blot at give skygge, mens der nydes mad. Den skal også bruges som et middel i din marketing, da forbipasserende skal kunne identificere netop din cafe. Med en cafemarkise i samme farver og mønstre som dit brand, eller sågar med dit logo på, kan du skabe sammenhæng i dit brand og imponere de besøgende med et stilrent designvalg.

Når du får en snak med en af vores samarbejdspartnere, kan du selv være med til at bestemme, hvordan din markise skal se ud. Det kan være, at du hellere vil spare penge og vælge en standardmodel, men du har muligheden for at tilvælge eventuelle farver og få dit logo på markisen. Alt dette vil blive udredt i den indledende samtale, så du ved, hvilket produkt du står med i sidste ende.

Elektrisk eller manuel markise?

En cafemarkise kan fungere på forskellige måder. Der findes en stationær markise, som altid er ude. Dernæst findes der den klassiske manuelle markise, som man med håndkraft skal trække ud og ind alt efter vejr og vind. Men det er også muligt at få en elektrisk markise, hvor man med blot et tryk på en knap kan se markisen rulle ind og ud.

En elektrisk markise koster naturligvis mere end en manuelt styret markise. Er du nysgerrig på, hvor stor forskellen er prismæssigt, så skal du endelig ikke tøve med at række ud til en samarbejdspartner, som kan være mere konkret med en pris.

Køl dine lokaler ned med cafemarkise

Markisen skal ikke blot holde udeområdet nedkølet og fri af solen. En cafe kan meget nemt også blive varm, hvis solen står direkte på vinduerne og bager. Dette kan påvirke de gæster, der spiser indendørs, men det kan også i høj grad påvirke de ansatte, som har det varmere end normalt. De fleste mennesker arbejder ganske enkelt bedre under køligere vilkår, og her kan en markise være med til at skabe optimale betingelser.

Samtidig bør man også overveje, hvad en cafemarkise gør for indtrykket, som folk fra gaden får af din cafe. Gardiner og persienner, der er rullet for eller ned, kan meget hurtigt få stedet til at se lukket ud, men med markiser vil det være tydeligt, at der er liv derinde. Der er også en god chance for, at gæsterne indenfor foretrækker at kunne kigge ud af vinduet. 

Markiser kan også klare regndage

Er du træt af at skulle vinke farvel til en lang række borde til servering, fordi det regner udenfor? Det er de færreste cafeer, der har kronede dage, når det regner udenfor, men du kan inspirere gæster til at komme ind alligevel med en vandtæt markise, som kan stå ude og holde til regnen, mens gæster nyder kaffen i læ for regnen.

Faktisk kan det synes utroligt idyllisk og charmerende at sidde i stilhed og kigge på regnen, mens man har en kaffe i hånden. Vælger du cafemarkiser, der er vandafvisende, slipper du også for at pakke alle dine udendørs borde og stole væk, hver gang det regner. Det er meget ekstra arbejde, og det kan også hurtigt få cafeen til at se lukket ud uden nogen form for udendørs servering.

Sådan fungerer Erhvervsgulve.dk

Når du vil have et tilbud på en cafemarkise til din forretning igennem Erhvervsgulve.dk, får du ikke et tilbud direkte af os. Erhvervsgulve.dk er nemlig en sammenslutning af dygtige entreprenører inden for forskellige nicher på tværs af hele landet. Vi ønsker, at det skal være muligt at finde god kvalitet, uanset hvor ens forretning hører til.

Du kan her på siden finde en oversigt over alle entreprenører, som vi arbejder sammen med, og som er i stand til at udføre det arbejde, du efterspørger. Det er ganske gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og det står dig fuldstændig frit for, om du vil have en lokal entreprenør, eller om du vil have en, der hører til lidt længere væk.

Men vi kan også meget mere end bare cafemarkiser. Søger du hjælp til andre former for bygge- eller renoveringsprojekter, er der en rigtig god chance for, at vi kan hjælpe dig. Hvis du ikke fandt det, du ledte efter her på siden, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi vil gerne strække os langt for at sætte dig op med den helt rigtige partner til dine behov. Held og lykke med din jagt på en cafemarkise.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.