Gulve

Flytbare sportsgulve

Flytbare sportsgulve – fleksibelt og praktisk

Står du med en sportshal eller et fitnesscenter, hvor der ind i mellem rykkes rundt på tingene? Så er den ideelle investering ikke et permanent sportsgulv, men et flytbart sportsgulv. Det er nemlig muligt at finde løsninger, hvor I selv kan flytte rundt på gulvet efter behov.

Hos Erhvervsgulve.dk kan flere af vores lokale fagmænd både tilbyde vejledning omkring og eksekvering på lægning af flytbare sportsgulve. Find en entreprenør her på siden, og få udført arbejdet professionelt.

Der er særlige krav til flytbare sportsgulve

Sportsgulve er nogle helt særlige gulve, som skal kunne leve op til bestemte krav for at være egnet til indendørs sport, gymnastik og træning. Vores lokale entreprenører er inde i de gældende regler og har udført arbejdet mange gange før, hvorfor du altid kan regne med en høj kvalitet i både proces og det færdige arbejde.

Flytbare sportsgulve kan benyttes som en midlertidig løsning under en større omrokering, men det er også en ideel løsning til dig, der har hang til fornyelse en gang i mellem. Flytbare sportsgulve består af såkaldte fliser, som kan tages fra hinanden og sættes sammen efter behov. Det giver en stor fleksibilitet i de dimensioner, som gulvet skal have.

Få et tilbud fra en fagmand

Når du vælger en entreprenør gennem Erhvervsgulve.dk, kan du regne med, at arbejdet bliver udført ordentligt. Det kan du, fordi alle vores partnere er dækket af samme forsikringsordning. 

Du har fri mulighed for at kontakte en af vores fagmænd, og det er altid gratis at indhente et tilbud på flytbare sportsgulve. Kontakt i dag og hør nærmere om dine muligheder. Vi håber, at du får en god proces og et godt resultat. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.