Solafskærmning

Facadepersienner

Facadepersienner – hold solen ude og nedsæt energitabet

Facadepersienner er en god løsning til dig, der vil kontrollere solen om sommeren og spare penge på energiudladningen om vinteren. Facadepersienner egner sig både til butikker og kontormiljøer, og som udgangspunkt leveres både automatiske og manuelt regulerede løsninger efter behov. 

Hos Erhvervsgulve.dk kan du finde en lokal samarbejdspartner, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt med facadepersienner. Alle vores samarbejdspartnere er en del af samme forsikringsordning, og det er din garanti for, at arbejdet udføres til en kvalitet, som både du og vi er tilfredse med.

Holdbare materialer og flotte designs

Da facadepersienner som bekendt skal hænge udendørs, designes de naturligvis i materialer, som kan holde til det danske vejr med alt, hvad det indebærer. Vedligeholdelsen vil være minimal, og der vil gå mange år, før du overhovedet skal begynde at tænke på, at de skal udskiftes. 

Persiennerne kommer også i designs, der matcher din bygning. Ejer du en butik med et særligt look, skal du ikke være bekymret for, at persiennerne ødelægger det brand, som du har bygget op. Tag blot en snak med vores lokale entreprenør om dine behov, og så er vi sikre på, at I nok skal finde frem til en god løsning. 

Udendørs solafskærmning fra Inbogulve Erhverv

Få et tilbud på facadepersienner i dag

Erhvervsgulve.dk er ikke din direkte leverandør og installatør af facadepersienner – vi er en sammenslutning af lokale entreprenører fordelt over hele landet. Vi har dog alle det til fælles, at vi ønsker at levere et godt resultat og en gennemsigtig proces, hvor du altid er med på, hvad der foregår. 

Derfor indgår alle samarbejdspartnere i samme forsikringsordning. Det er din garanti for veludført arbejde til tiden. Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere, så vi ved, at den proces, du står over for, bliver helt igennem professionel. Du finder partnere rundt omkring i landet, som kan varetage din opgave inden for facadepersienner, og der vil næsten altid være en lokal løsning.

Vores mål er nemlig at sikre en høj kontinuerlig kvalitet med en forankring rundt omkring i lokalområderne. Under punktet ”Find Entreprenør” har du mulighed for at gennemse alle de lokale samarbejdspartnere, der kan levere løsningerne inden for facadepersienner til dig. Oplever du udfordringer med at finde en partner, så tøv ikke med at tage kontakt til os – så skal vi nok sætte dig op med en entreprenør, der kan klare din opgave. 

Har du nogle helt særlige krav, så er vi også overbeviste om, at din lokale entreprenør kan finde en løsning på det. Hos Erhvervsgulve.dk leverer vi nemlig ikke bare hyldeprodukter, men vi skaber produkterne ud fra de forhold, som er ude i din butik eller på dit kontor. Derfor skal du endelig ikke tøve med at bringe alle dine krav på banen under første samtale. På den måde kan vores partnere nemlig bedst give et retvisende tilbud til dig i første omgang. Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at tage kontakt til en entreprenør og få et tilbud på dit projekt. 

Vi håber, at du kommer godt i mål med dit projekt med facadepersienner. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.