Gulve

Gymnastikgulve

Gymnastikgulve – find lokal entreprenør her på siden

Skal du anlægge en ny sportshal, eller skal du give den gamle sal en genopfriskning? Gymnastikgulve er en slags sportsgulv, som skal kunne leve op til særlige krav, fordi der udøves gymnastik på dem. Kort sagt skal det kunne være sikkert at bevæge sig på dem. 

Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med nogle af landets dygtigste fagmænd inden for gymnastikgulve og sportsgulve. Her på siden kan du finde en lokal entreprenør, som gerne vil give et uforpligtende tilbud på dit projekt. 

De særlige krav til et gymnastikgulv

Et gymnastikgulv er et slags sportsgulv, som det skal være sikkert for sports- og gymnastikudøvere at boltre sig på. Der er derfor særlige krav til slidstyrke, belastningsniveauer, levetid og ikke mindst friktion. Når man hopper rundt som gymnast, skal man nemlig undgå at skride på gulvet, da skrid kan lede til skader – men samtidig skal der være plads til pludselige vendinger og retningsskift.

Derfor er gulvets friktionsbalance helt essentiel, når der skal lægges et gymnastikgulv. Vores samarbejdspartnere, der tilbyder løsninger inden for gymnastikgulve, er bekendte med reglerne på området, og derfor kan du trygt vælge en af vores partnere til denne opgave.

Vi stiller garanti for dit gymnastikgulv​

Vores samarbejdspartnere er en del af en fælles forsikringsordning, fordi vi naturligvis ønsker at stå inde for det arbejde, der udføres, når du finder en entreprenør gennem os. Du kan altid regne med kyndig vejledning før projektet og fuld indsigt i projektet, når der er undervejs. Det er nemlig ikke bare slutresultatet, der skal være godt – processen skal også have været god. 

Tag kontakt til en af vores lokale entreprenører allerede i dag og fået et uforpligtende tilbud på dit gymnastikgulv. Vi håber, at du finder den rette løsning for dig. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.