Gulve

Forbrugsvarer

Forbrugsvarer

Den rigtige finish

Kategorien forbrugsvarer dækker over alle de produkter, som ikke nødvendigvis er særlig synlige, men som er afgørende for, at dit projekt ender som en holdbar og brugbar løsning.  

Mørtel, spartelmasse, klæbemiddel, plastprofiler og aluminiumsprofiler er ikke blot noname hyldevarer. Vi har nøje udvalgt en række producenter, som vi anvender, og de er valgt, fordi de hver og især skiller sig ud på kvaliteten i deres produkter. 

Det ligger års udvikling, optimering og forbedringer bag de mange forbrugsvarer, som vi anvender, og det er producenternes fokus på kvalitet, der gør, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til kunderne.

 
Forbrugsvarer til lægning af gulv

Uzin

UZIN er markedsførende indenfor systemer til lægning af tæpper, elastiske- og trægulvbelægninger i Tyskland.

Virksomheden er dedikeret til at yde den bedst mulige støtte til gulvlæggernes daglige drift – og vejlede dem på vejen til succes.

Det opnås gennem kvalitetsprodukter og –service samt en stor passion for optimering, videreudvikling og innovation

Website: https://dk.uzin.com/

Alfix

Alfix er en dansk, familieejet byggematerialeproducent stiftet i 1963. Vi løser opgaver professionelt og engageret i tæt samspil med vores samarbejdspartnere.

Alfix sortimentet består af et bredt udvalg af kvalitetsprodukter: fliseklæbere, fugemasser, spartelmasser, støbemasser, vådrumsløsninger, totale facadeløsninger inklusive facadepuds, isolering og facademaling.

Derudover har Alfix specialprodukter til gulvbranchen i form af flydemørtler, spartelmasser, støbemix og et bredt limprogram.

Vi er cirka 50 medarbejdere, der alle arbejder for at skabe tryghed om vores løsninger til byggeriet. Alfix tager ansvar og giver dig styrke, så dine projekter eller kunderådgivning kommer sikkert i mål. Derfor er vores slogan og løfte til markedet “Ansvarlig styrke”.

Website: https://www.alfix.dk/

Lys, flydende forbrugsvare bliver spartlet på gulv

Ardex

Ardex Skandinavia producerer hurtigt hærdende og hurtigt tørrende produkter til opbygning af gulve og vægge og leverer til distributører i hele Norden og Baltikum.

Det bliver samlet set til mere end 35.000 tons materialer om året.

ARDEX-koncernen har mere end 60 års erfaring med spartelmasser og fliseklæb. Ardex nøjes ikke bare med at tilpasse sig nye krav men satser også intensivt på forskning og udvikling – for at kunne tilbyde produkter, som både letter dit arbejde og giver dig tidsgevinster.

Website: www.ardex.dk

Mapei

Mapei er en af verdens største koncerner inden for klæbemidler, fugemidler og kemiske produkter til byggebranchen.

Virksomheden har mere end 10.000 ansatte globalt og er storleverandør til byggebranchen. Det betyder, at du som kunde kan trække på Mapeis samlede ekspertise via deres entreprenører.

Mapei har et bredt varesortiment og står især stærkt indenfor:
• Produkter for tunnel og anlæg
• Tilsætningsstoffer for at give beton og mørtel bestemte egenskaber
• Komplet system for reparation, rehabilitering og overfladebehandling af beton, mur og pus
• Produkter for behandling og afretning af gulv i industri- og fødevarebygninger
• Produkter for trinlydsisolation af lejligheder og kontorbygninger
• Produkter for vandtætning, injektion og beskyttelse af beton
• Certificerede produktsystemer for vådrum
Lim og fugemasser til keramiske fliser og natursten
• Lim for alle typer gulv og vægbelægninger

Website: www.mapei.dk

GEFION PROfiler

Danske GEFION PROfiler har produceret aluminiumsprofiler til gulve siden 1993.

Gefions profiler er godt design, fremstillet i kraftig kvalitet og med en høj grad af finish. Producenten leverer profiler med beskyttelsesfolie for at sikre, at produkterne står helt skarpe, når de er blevet monteret hos kunden.

Desuden emballerer GEFION PROfiler deres profiler ekstra godt for at sikre, at de kommer godt frem til kunderne. Dette giver tryghed for den professionelle håndværker.

GEFION PROfiler har Danmarks største udvalg af profiler til gulve, som dækker næsten ethvert tænkeligt behov.

Website: https://www.gefionprofiler.dk

Lang gang i røde og orange farver med lyserøde stole

Primo Danmark

Primo har gjort det nemt, hurtigt og sikkert at vælge lister. Listekonceptet er så omfattende, at enhver overgang i boligen ved gulv, væg, loft, dør, vindue, bordplade, skab osv. kan afsluttes elegant og effektivt.

Der findes en Primo liste til ethvert behov. Uanset om din bolig skal renoveres, eller der er tale om et helt nyt byggeprojekt, så er der mange produktvalg at tage stilling til.

I valget spiller det ofte ind, om materialerne er vedligeholdelsesfrie og rengøringsvenlige. I begge tilfælde giver det god mening at kigge på plastlister fra Primo.

Du kan vælge lister i det samme design til hele opgaven eller efter behov, opgave og rum. Primo lister kan følge buede vægge og skjule ledninger, de flækker ikke, når du sømmer, de skal ikke males og de rådner eller misfarves ikke.

Website: https://primolister.dk

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.