Gulve

Gulve til værksted

Gulv til værksted – gør det både praktisk og pænt

Står du og skal skifte gulvet ud i dit gamle værksted, eller skal du have lagt gulv i dit spritnye værksted? Uanset din situation kan vi hos Erhvervsgulve.dk bidrage med stærke faglige kompetencer, der matcher det projekt, du står over for.

Vi samarbejder nemlig med nogle af landets dygtigste gulvspecialister, og vi er helt sikre på, at en af vores lokale fagmænd kan rådgive dig og hjælpe med at anlægge det gulv, du ønsker. Der findes flere løsninger inden for gulv til værksted, og den rette løsning for dig afhænger af dit brug og budget. Ræk ud i dag og bliv klogere på, hvordan en af vores tilknyttede entreprenører kan hjælpe dig.

Gulv til værksted: Denne gulvtype bør du bruge

Det er bestemt ikke alle gulve, som fungerer til et værksted. I et værksted skal man regne med tung trafik fra både køretøjer, maskiner og store støvler, og derfor skal gulvet være særdeles slidstærkt og holdbart. Samtidig skal det kunne tåle, at der spildes olie og andre kraftige væsker, så der hverken er beskidt, eller gulvet tager skade af nedfaldet

For at sikre holdbarheden skal vi kigge over i solide materialer for at finde anbefalelsesværdige gulve, der holder på sigt. Langt de fleste moderne garager og værksteder har lagt et gulv i epoxy, fordi det har nogle unikke egenskaber, der passer perfekt til den tunge trafik og det rengøringsvanskelige nedfald. 

Epoxys gode egenskaber som gulv til værksted

Som gulv til værksted er epoxy utroligt slidstærk og holdbart over for tunge maskiner og køretøjer. Klinker, træ og sågar ren beton vil risikere at flække, hvis du kører over det med tunge biler eller stiller tunge maskiner på det, men det vil epoxy ikke. Du vil altså ikke skulle erstatte eller reparere det inden for kort tid fra anlæggelsen. 

Dernæst er det både skridsikkert og let at rengøre. Sikkerheden bør altid være en prioritet, når man arbejder med køretøjer og maskiner i et værksted, og her er epoxy altså et godt bud på en optimal løsning. Det ligner måske, at den blanke overflade er glat, men den er det modsatte. Netop fordi massen, som består af et kompositmateriale, er én enhed, er der ingen riller eller lignende, hvor nedfald kan gemme sig. 

Overfladen er derfor meget nem at rengøre og naturligvis modstandsdygtig over for opløsningsmidler, som du måtte benytte i dit forsøg på at fjerne benzin eller olie fra gulvet. Modsat trægulv eller andre gulve er der heller ikke noget, der kan trænge ned i et epoxygulv og forringe kvaliteten, hvilket kun gør det endnu mere egnet som gulv til værksted.

Vores specialister kan dog stå for gulve i alle typer, så kontakt os gerne med jeres ønsker, og så finder vi den helt rette løsning til jer. 

Vores forsikringsordning sikrer dig høj kvalitet

Når du finder en entreprenør til at anlægge gulv til værksted her på siden, stiller vi en garanti for, at arbejdet udføres ordentligt. Alle vores tilknytte specialister er nemlig en del af denne ordning, så du kan være sikker på at ende ud med et resultat i sidste ende, som du kan bruge til noget.

For mange er det en stor post at skulle lægge nyt gulv i værkstedet. Derfor kan du altid regne med kyndig rådgivning omkring, hvad den bedste løsning er i din situation, så du kan tage den bedste beslutning på din virksomheds vegne. Du vil blive sat godt ind i processen, så du har det fulde overblik fra start.

Tag kontakt til en lokal entreprenør i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi håber, at du bliver glad for dit nye gulv til værksted. 

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.