Gulve

Gulv til restaurant

Flotte og holdbare gulve til din restaurant

Skal du anlægge en ny restaurant eller blot renovere den nuværende? Når du skal inspirere og imponere gæsterne, skal der være tænkt for detaljerne – og derfor skal du også vælge det helt optimale gulv til netop din restaurant.

Erhvervsgulve.dk er en sammenslutning af dygtige entreprenører fordelt over hele landet, hvoraf en stor del af dem kan hjælpe dig med at installere et nyt gulv, der matcher din restaurant. Fordi selvom det æstetiske udtryk har meget at sige i din restaurant, skal det også være en løsning, som er praktisk for dine ansatte og restaurantens funktion som helhed.

Din proces hos Erhvervsgulve.dk

Når du benytter Erhvervsgulve.dk, får du adgang til alle de dygtige samarbejdspartnere, som vi har screenet og udvalgt til at kunne stå inden for de krav til kvalitet, som vi ønsker at bryste os af. Du har altså ikke direkte kontakt med os, men med en lokal entreprenør, der kan klare opgaven for dig.

Du kan her på siden finde en oversigt over alle entreprenører, som vi arbejder sammen med, og som er i stand til at udføre det arbejde, du efterspørger. Det er ganske gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og det står dig fuldstændig frit for, om du vil have en lokal entreprenør, eller om du vil have en, der hører til lidt længere væk.

Vi går ind for en transparent dialog og proces, så du kan altid regne med, at du kan komme i kontakt med den entreprenør, som du har valgt til at stå for dit gulv til restaurant. Har du spørgsmål til os eller vores foretagende, skal du endelig bare række ud – vi vil strække os langt for at finde en løsning til dig.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.