Gulve

Industrigulve

Industrigulve skabt til slid og høj belastning

Industrigulve er en nødvendighed til produktionsområder og for virksomheder, der har høje belastninger på gulvet. Vores samarbejdspartnere fører løsninger til industrien og andre brancher, som ønsker stærke, holdbare og jævne industrigulve. Herved kan dine ansatte arbejde under de bedste betingelser og transportere produkterne uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt gulvet kan holde til det eller ej.

Udover at tåle høj belastning er et industrigulv også praktisk på andre områder. Industrigulve er nemlig ofte nemme at rengøre og resistente over for kemikalier, hvilket kan være essentielt i særlige typer af produktioner. Det er dog ikke kun de kemiske belastninger, du skal overveje.

Du skal også have styr på termisk og mekanisk belastning, så dit nye industrigulv kan leve op til de gældende krav på området. Find en lokal fagmand og fortæl, hvad dit industrigulv skal kunne modstå, og så vil din lokale entreprenør rådgive dig på bedste vis.

Skridsikkert og behageligt at gå på

Sikkerheden skal altid være i top i produktioner, hvor de ansatte hver dag har med store maskiner at gøre. Derfor kan du få en løsning inden for industrigulve, der er skridsikker. Skridsikre gulve er ofte en nødvendighed i produktioner, fordi selv små skrid kan lede til alvorlige konsekvenser. Vi anbefaler derfor altid et setup, hvor det er en prioritet, at de ansatte kan gå sikkert og stabilt.

Derudover er eksempelvis epoxygulve, som et industrigulv kan være, også meget behagelige at gå på. Epoxygulve som industrigulv er nemlig bløde og komfortable at gå på, men samtidig meget stabile og resistente over for de belastninger, der måtte være i produktionsområdet. Det er dine ansatte, der hver dag skal bevæge sig rundt på gulvet, og derfor skal løsningen være designet til dem.

Industrigulv til lige præcis din virksomhed

En industrivirksomhed kan indebære mange ting, men de har alle det til fælles, at der er store maskiner i gang – ofte med høje temperaturer og kemiske stoffer. Uanset hvad lige præcis din virksomhed producerer, vil vi dog gerne være en partner på rejsen. At få et industrigulv er en stor beslutning, og derfor kan du altid regne med en udtømmende og uforpligtende snak med en af vores partnere, inden du låser dig fast på en beslutning, hvis du ønsker det.

Vores mange lokale entreprenører har hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher med industrigulve, og de kan med stor sandsynlighed også hjælpe jer. Find en lokal fagmand i dag og hør nærmere.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.