Gulve

Børnehave gulv

Børnehavegulv – professionelle og sikre løsninger

Vores børn er fremtiden, og derfor skal de have de bedste betingelser for leg og læring, når de går i børnehave. Børn elsker at kravle rundt på gulvet og bruge det til leg, og derfor bør man have et børnehavegulv, der indbyder til netop dette.

Vi vil her på siden gøre dig klogere på, hvad et godt børnehavegulv skal indebære, og hvordan vi kan hjælpe med at finde den rette løsning til dig.

Børnehavegulv skabt til leg – og nem rengøring

Mange børn i børnehavealderen kravler stadig på gulvet, og derfor skal det være egnet til leg i knæhøjde. Det betyder, at man typisk skal lede efter blødere løsninger end eksempelvis træ eller fliser, som er populære løsninger til både danske hjem og erhverv. I stedet bør man kigge over i løsninger som gummi og vinyl, som ikke alene er bløde og behagelige at lege på, men som faktisk også er nemme at rengøre.

Børn har nemlig en lidt større tendens til at spilde ting og klatte legetøj og møbler ind i makrelmadder, end voksne har. Både vinyl- og gummigulve er nemme at rengøre, hvis uheldet skulle være ude. Men det er også vigtigt, at ens børnehavegulv er nemt at rengøre for støvpartikler, fordi et støvet gulv hurtigt kan få en glat overflade, som børn kan glide på.

Unikke og sjove designs

Vinyl og gummi er også gode løsninger, når man gerne vil være kreativ med designet. Disse gulvtyper kan nemlig fås i mange former, farver og størrelser, så børnene hver dag kan integrere gulvet i en ny leg. Eksempelvis kan prikker, firkanter og andre sjove former integreres i gulvet, så fantasien kan få fri leg hos de små.

Ofte kan der også være nogle unikke rum i børnehaven, hvor specialdesignede løsninger til et børnehavegulv giver mening, og her kan vores tilknyttede entreprenører også hjælpe. Har du en helt særlig idé til et rum, tager vi gerne en snak om, hvordan vi bedst kommer i mål med det område.

Få lavet børnehavegulv med ro i maven

Vælger du at finde dit valg af entreprenør på Erhvervsgulve.dk, kan du regne med høj kvalitet i arbejdet og en gennemsigtig proces. Alle vores samarbejdspartnere er nemlig dækket af samme forsikringsordning, så du med ro i maven kan gå ind til projektet. Vi ved, at et nyt børnehavegulv kan være en stor investering, og derfor skal du kunne regne med, at projektet gennemføres med et flot resultat til følge.

Den indledende snak er altid gratis, hvis du ønsker at diskutere potentielle løsninger og økonomi. Tag kontakt til en af vores entreprenører i dag for at få et uforpligtende tilbud. Held og lykke med dit nye børnehavegulv.

Gulvmand snakker telefon i rum, der er ved at blive bygget om
Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.