Laborantskole

Laborantskole

Skolen, der er projekteret i to etager, er et åbent og frem for alt lyst miljø med mange lysindfald fra ikke kun vinduer, men også et stort ovenlys, og tilsvarende mange muligheder for undervisningssituationer, også uden for laboratorierne.

Laborantskolen blev opført på en ny tidsrekord – ni måneder fra første spadestik – ikke mindst i det lys vækker det vellykkede resultat også opsigt.

Der er lagt gennemgående Artoleum mineral i alle områder uden for laboratorierne. Det gælder studierum, fællesområder og gangarealer. Der er valgt to nuancer af lys grå fra kollektionen Artoleum mineral, der ikke bare støtter, men så forstærker indtrykket af et blændende flot dagslys i rum med de samme kvaliteter. Artoleum er valgt for sin ekspressive overflade, fordi den dermed giver de store rum mere struktur og karakter.

FAKTA

Projekt:
Laborantskole

Materiale:
Artoleum 5711 og 5712

Placering:
Studierum, fællesområder og gangarealer

Fotograf:
Peter Jørgensen